تبلیغات
مجله خانواده گروه میعادگاه - مطالب دی 1387

 


بازدید : مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 25 دی 1387

14 راه برای لذیذ نمودن موادغذایی مفید

می دانیم که بعضی از موادغذایی برای سلامتی ما خیلی خوب است، اما اگر ندانیم با آنها چطور غذا درست کنیم، چه؟ یا حتی بدتر از این، اگر از مزه آنها خوشمان نیاید چه؟ کلاه و پیشبند آشپزیتان را ببندید و چاقو چنگال هایتان را هم آماده کنید. وقتی یکبار این روش های آشپزی را برای خوشمزه کردن موادغذایی مفید امتحان کنید دیگر راه برگشت ندارید.


سبزیجات با برگ های سبز تیره
کلم بروکسل، کلم پیچ، اسفناچ و سایر سبزیجاتی که برگ های سبز تیره دارند حاوی مواد گیاشیمی مهمی هستند که طبق گفته های دکتر الیزابت جانسون، متخصص آزمایشگاه تغذیه معدی-روده ای در تافتز (Tufts) می تواند از کوری ناشی از بالا رفتن سن جلوگیری کند. این نوع سبزیجات همچنین سرشار از ویتامین A و C، فیبر، فولات و منیزیم هم می باشند.


 



ادامه مطلب
طبقه بندی: آموزش آشپزی، 
ارسال توسط نینا
بازدید : مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 25 دی 1387

طرز صحیح طبخ انواع غذاها
پختن صحـیح غـذاها مـی تواند ایـن اطمیـنان را بـه مصرف کنـندگان بدهد که باکتری های مضر موجود در مواد غذایی به طـور کـامل کشته می شوند. مصرف غذاهایی که بطور کامل پخته نشـده بـاشند، مـی تواند برای بدن مشکلاتی را ایجاد نموده و سبب بروز برخـی از انـواع مختلف بیماری های خاص در افراد مصرف کننده شود.

از گرم شدن کامل غذا اطمینان حاصل کنید
یکی از راههایی که به واسطه ی آن می توانید اطمینان خاطر پیدا کنید که غذای شما به طور مناسب پخته شده، این است که ببینید آیا تمام قسمت های آن به خوبی گرم شده است یا خیر. منظور از گرم شدن آن است که بخار از تمام قسمت های آن بلند شود.
در این حالت شما می بایست غذا را با استفاده از یک چاقوی کوچک به دو نیم کنید و ببینید که آیا داخل آن نیز گرم شده است یا نه. اگر قسمت وسط آن گرم شده باشد، آنوقت می توانید نتیجه بگیرید که کل قسمت های آن گرم شده است. البته اگر در یک ظرف بزرگ غذا درست می کنید، باید بیش از یک قسمت را چک کنید چرا که این امکان وجود دارد که حرارات در یک ظرف بزرگ برای تمام قسمت ها یکسان نباشد.
برخی از انواع مواد غذایی هستند که در زمان طبخ، تغییر رنگ می دهند. در نظر داشتن رنگ غذا به ویژه برای غذاهایی که در آنها گوشت وجود دارد، می تواند به عنوان یکی از راههای مناسب برای دریافت این مطلب که آیا غذا پخته شده است یا خیر محسوب شود.



ادامه مطلب
طبقه بندی: آموزش آشپزی، 
ارسال توسط نینا
بازدید : مرتبه
تاریخ : سه شنبه 24 دی 1387

کته یا چلو کدام بهتر است؟
‌برنج بعد از نان، پرمصرف‌ترین ماده غذایی در الگوی غذایی ایرانیان است و از گروه غلات به شمار می‌آید. از نظر تغذیه‌ای برنج منبع خوبی از کربوهیدرات‌های پیچیده است، سدیم ندارد و میزان چربی آن بسیار ناچیز بوده و فاقد کلسترول است. پروتئین آن ایجاد حساسیت نمی‌کند و قابلیت هضم آسانی دارد.
کربوهیدارت‌های پیچیده برنج در مقایسه با کربوهیدرات‌های ساده مانند قند و شکر در روده هضم و جذب آهسته‌تری دارند بنابر این با مصرف آن قند خون بلافاصله بالا نمی‌رود. به همین دلیل بسیاری از گونه‌های برنج خصوصا سبوس‌دار آن برای افراد دیابتی در مقادیر توصیه شده مناسب است. برنج از نظر پروتئین در مقایسه با دیگر غلات کیفیت مناسب‌تری داشته و سرشار از اسیدهای آمینه ضروری می‌باشد و فقط از نظر اسیدآمینه لیزین کمبود دارد. بنابر این ترکیب برنج با حبوبات باعث بالا رفتن کیفیت پروتئین آن می‌شود. پروتئین برنج برای افرادی که به پروتئین گندم (گلوتن) حساسیت دارند مناسب‌ترین انتخاب است برنج از نظر ویتامین‌ها خصوصا ویتامین‌های گروهB وA غنی بوده و سرشار از املاح معدنی نظیر: پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم، آهن و روی است.



ادامه مطلب
طبقه بندی: آموزش آشپزی، 
ارسال توسط نینا
بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 20 دی 1387

www.miadgah.orgآیا ما در انتخاب پدر و مادرمان مختار هستیم؟

یک اعتقاد امریکایی می گوید، قبل از اینکه متولد شویم می توانیم پدر و مادرمان را انتخاب کنیم. این باور تقریباً مشابه اندیشه تناسخ است که می گوید، قبل از هر زندگی برخی از موقعیت های خاص را از قبل ترتیب می دهیم تا درس های مختلفی از آن بگیریم. در هر دو اندیشه، والدینمان خیلی بیشتر از آنچه که تصمیمش را دارند، به ما آموزش می دهند. آنها با انتخاب ها، اشتباهات، استعدادها و توانایی های خود در نشان دادن عشق و حمایتشان نسبت به ما، شخصیتمان را قالب گیری می کنند.

 



ادامه مطلب
طبقه بندی: مقالات برتر روانشناسی،  تربیت فرزندان،  خانواده و جامعه، 
ارسال توسط مریم
بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 20 دی 1387

تکنیکهایی برای دوران مختلف زندگی زنانwww.miadgah.org

استرس،‌ تغییرات هورمونی و اعتماد بنفس و پیشرفت چند دلیل از صدها دلیلی است برای اینکه زنان باید سالم بمانند.

توانایی زنان برای غلبه بر استرس، صرفنظر از احساسی یا فیزیکی بودن آن، بستگی زیادی به سلامت آنها دارد. تغییرات هورمونی که در نتیجه یائسگی، بارداری و قاعدگی بوجود می‌آید دلیلی برای ناراحتی زنان از سندرمهای قاعدگی، سردرد و نشانه‌های دیگر می‌باشد. آنها همچنین نیازمند سلامتی برای گذراندن دورانهای بارداری و یائسگی می‌باشند و برای داشتن ظاهری خوب و زیبا در تمام دورانها زیر فشار قرار دارند. امروزه اکثر زنان هرکاری را برای رسیدن به زیبایی و تناسب اندام انجام می‌دهند.

 



ادامه مطلب
طبقه بندی: خانواده و جامعه،  مقالات برتر روانشناسی،  نکات بهداشتی و سلامت، 
ارسال توسط مریم
بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 20 دی 1387

تجلی ناز و نیاز در زن و مرد www.miadgah.org

ویژگی طبیعی و فطری زن بر « ناز» است و مرد بر « نیاز» و ترکیب این دو چه زیبا و مستحکم می‏باشد.

شهید مطهری به بهترین وجه این روانشناسی دقیق زن و مرد را شایسته توجه معرفی کرده و اذهان را بدان معطوف ساخته است. توجه شایسته به این روحیه ذاتی زن و مرد و رعایت پیامدهای آن، در استواری بنیان ازدواج کمال تأثیر را دارد. استاد در بیان این ویژگی روحی و روانی زن و مرد می‏گوید:



ادامه مطلب
طبقه بندی: آداب همسر داری،  مقالات برتر روانشناسی، 
ارسال توسط مریم
بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 20 دی 1387

چگونه یك سفره براى میهمانى ها بچینیم؟ www.miadgah.org

چیدمان در سفره هاى مستطیل شكل گل‌ها را در وسط عرض مستطیل قرار می‌دهیم. در سفره‌های مربع‌شكل، از یك گوشه آن استفاده می‌كنیم. در صورت استفاده از گلدان، باید حداكثر شاخه‌های گل 20 سانتی‌متر باشد.

ابتدا بشقاب پلوخوری كه بشقاب اصلی است را روی میز می‌گذاریم. سپس بشقاب سوپ‌خوری را قرار داده، چنگال و قاشق را در كنار سفره قرار می‌دهیم. سپس كارد را می‌گذاریم، بشقاب‌های سالادخوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار می‌دهیم.

 



ادامه مطلب
طبقه بندی: هنر در خانه،  دكوراسیون و تزئینات خانه،  نکات و ترفند خانه داری، 
ارسال توسط مریم
بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 20 دی 1387

www.miadgah.orgنكاتی در مورد انواع مرباها

چند نكته در مورد پخت مارمالاد

 1 – میوه هایی كه می توان با آنها مارمالاد تهیه كرد ، عبارتند از : از زرد آلو ، توت فرنگی ، به ، سیب ، هلو ، آلبالو ، كیوی، آلو زرد یا قطره طلایی .

2 – در مورد میوه هایی كه هسته دار هستندُ ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ كنید.  برای یك كیلو میوه ی شیرین، نیم كیلو شكر و برای یك كیلو میوه ی ترش، 750گرم شكر اضافه كنید و بگذارید تا با شعله ملایم پخته شود. در صورتی كه بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد ، می توانید برای یك كیلو میوه، یك قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را به نصف فنجان آب جوش اضافه كرده و آن را به میوه مورد نظرتان افزوده و بعد از 4-3 بار جوش، آن را از روی حرارت بردارید .

 



ادامه مطلب
طبقه بندی: آموزش آشپزی، 
ارسال توسط مریم
بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 20 دی 1387

کیک میوه ای سریع و راحت www.miadgah.org


مواد لازم:

تخم مرغ             سه عدد

آرد سفید            دو لیوان

روغن مایع        نصف لیوان

 



ادامه مطلب
ارسال توسط مریم
بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 20 دی 1387
این غذا از جمله غذاهای محلی کرمان و منبع پروتئین، آهن، کلسیم و روی می باشد، بنابراین خوراکی مناسب برای نوجوانان است.کشک کدو، غذای کرمانیwww.miadgah.org

انرژی کل: 2300 کیلوکالری

مواد لازم برای 6-4 نفر:
کشک                                         1 پیمانه

کدو سبز                                     750 گرم (10 عدد متوسط)

پیاز داغ                                        2 قاشق غذاخوری

 



ادامه مطلب
طبقه بندی: آموزش آشپزی، 
ارسال توسط مریم
(تعداد کل صفحات:2)      [1]   [2]  

ویژه ها
آرشیو مطالب
نظر سنجی
در خانواده چه جایگاهی دارید ؟





پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin