تبلیغات
مجله خانواده گروه میعادگاه - فیله ماهی سوخاری ::

 


بازدید : مرتبه
تاریخ : سه شنبه 27 بهمن 1388

مواد لازم:


▪ ماهی فیله شده ۴۰۰ گرم
▪ آرد گندم ۱ پیمانه
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ آرد سوخاری ۲ پیمانه
▪ سویا سس ۴ قاشق غذخوری

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

● مواد لازم:
▪ ماهی فیله شده ۴۰۰ گرم
▪ آرد گندم ۱ پیمانه
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ آرد سوخاری ۲ پیمانه
▪ سویا سس ۴ قاشق غذخوری
▪ آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
▪ سرکه ۳ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
▪ روغن به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.
ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.
ماهی را در روغن سرخ کنید.
ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود .




طبقه بندی: آموزش آشپزی، 
ارسال توسط مریم گل
ویژه ها
آرشیو مطالب
نظر سنجی
در خانواده چه جایگاهی دارید ؟





پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin